160.000 bezoekers verwacht van 9 november tot en met 26 januari.

070 Den Haag Evenement - Ook dit jaar tovert Cool Event de Haagse badplaats weer om tot winterparadijs. De 13e editie van het evenement vindt plaats van 9 november 2019 tot en met 26 januari 2020. Het evenement met de iconische schaatsbaan op het Kurhausplein en de bijzondere IJssculpturenexpositie is uitgegroeid tot een must-see waar jong en oud genieten van de winter. 

De schaatsbaan op het Kurhausplein wordt op zaterdag 9 november feestelijk geopend. Winterliefhebbers kunnen vanaf 7 december de IJssculpturenexpositie bewonderen. Naast de schaatsbaan en de IJssculpturenexpositie worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten voor jong en oud georganiseerd in Scheveningen.

Winterparadijs Scheveningen
De overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein is vanaf 9 november 2019 tot en met 26 januari iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Tevens is het voor scholen mogelijk om op schooldagen al vanaf 09.00 uur de banen op te gaan. De officiële opening van de schaatsbaan en de aftrap van Cool Event Scheveningen 2019-2020 is op zaterdag 9 november. Op zaterdag 7 december is de officiële opening van de IJssculpturenexpositie. Hier bewonderen bezoekers de mooiste ijssculpturen, zien ze hoe de kunstwerken gemaakt worden en kan men ook zelf aan de slag. De IJssculpturenexpositie is dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur en tijdens kerstvakantie van 10.00 - 20.00 uur tot en met 12 januari 2020. Na een dag vol activiteiten bieden de verwarmde terrassen van de restaurants de ideale plek om na te genieten met winterse hapjes en drankjes. 

Ontdek de beste hotelaanbiedingen bij HotelSpecials.nl
Over Cool Event

Cool Event Scheveningen tovert iedere winter de Haagse badplaats om tot winterparadijs met een schaatsbaan op het Kurhausplein en expositie met ijssculpturen op het strand. Onder leiding van organisator Damiano D’Alba en zijn team slaan Haagse en Scheveningse ondernemers jaarlijks de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken. Daarnaast wordt Cool Event mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, BKS Parking, ondernemer Kurhaus Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, Belangenvereniging Kurhausplein, Belangenvereniging Palace Promenade, Hommerson Casino, La Galleria, McDonald's, Steam en Blaze & Co.

Meer informatie
Raadpleeg voor meer informatie en de volledige evenementenkalender: www.cooleventscheveningen.nl

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

25 september 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie