De winnaar van vorig jaar, Arie van der Rassel, is dit jaar, vanwege zijn aanhoudend goede prestaties, opnieuw genomineerd. Foto: Richard Mulder.

Arie van der Rassel, Renske van Beek en Stefan Rusch genomineerd voor Wouter Duinisveld Award 2018

070 Den Haag Sport - De vierde editie van de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten vindt plaats op dinsdag 26 maart in Caesar Sport + Fitness Resort. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan Haagse sporters met een handicap, die in het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd. Genomineerden zijn dit keer (alfabetisch op voornaam): 

Paradarter Arie van der Rassel, die derde werd op het WK Paradarts in Bridlington, Engeland;

Renske van Beek, die tweemaal de vierde plaats behaalde bij het parasnowboarding op de Paralympische Spelen in Pyeongchang, Zuid-Korea;

Stefan Rusch, Europees kampioen Wheelen op de 100 meter in de klasse T34 in Berlijn, Duitsland.

Wethouder Richard de Mos zal de uitreiking voor zijn rekening nemen. De uitreiking is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

 

Praktische informatie

Locatie: Caesar Fitness + Spa Resort

Adres: Mauritskade 10, Den Haag

Aanvang: 16.30 uur

Start uitreiking: 17.00 uur

Einde uitreiking: 18.00 uur

 

De Wouter Duinisveld Award is een initiatief van Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten. De winnaar vertegenwoordigt alle Haagse sporters met een handicap. Voor meer informatie: www.stichtinghsg.nl

 

Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten

De Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten (HSG) heeft ten doel om het welzijn en de sociale participatie te bevorderen van Haagse mensen met een handicap of beperking, door het stimuleren van sporten en/of bewegen in de breedste zin. De Stichting HSG wil daartoe zowel ondersteunen en faciliteren, als voorlichten en verbinden. Bovendien reikt de stichting jaarlijks een prijs uit aan iemand die, of een team dat, een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport. Dat kan een sporter zijn, maar ook een vrijwilliger die zich op buitengewone wijze heeft ingezet voor de gehandicaptensport. De Stichting HSG gaat er overigens van uit, dat iedere gehandicapte die aan sport doet, een geweldige prestatie levert.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

19 februari 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie