"Be who you want to be not who the world wants you to be!"

070 Den Haag Lifestyle - Mijn naam is Rashida Badrudin. Ik ben 17 jaar oud. Momenteel ben ik student aan de Mondriaan College in Den Haag. Daar volg ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener.

Ik ben er erg trots op om te kunnen zeggen dat ik behoor tot een van de finalisten van de Miss Indian Beauty 2018. Een contest dat in het leven werd geroepen door Seema Chedi en Amjad Jahan. Tevens gaat de winnares van Miss Indian Beauty naar het buitenland om Nederland te vertegenwoordigen op de Miss India Worldwide 2018.

 

Ik beschrijf mezelf als een doorzetter die ervan houdt om te socializen. En dat is ook een van de redenen waarom ik meedoe aan Miss Indian Beauty. Daarnaast kan ik mij inzetten voor een project in India : MIBQ helpt India. Zo kan ik mensen, die in armoede leven, voorzien van handwaterpompen, kleding en voedsel. Hierdoor kunnen de arme mensen in India zich voorzien in de basisbehoeften van de mens.

Ik hoop door mijn deelname een rolmodel te kunnen zijn voor dames en vrouwen die om wat voor redenen dan ook, hun stem niet durven te laten horen. Door middagen te organiseren waarbij dames en vrouwen de kans krijgen om uit hun schelp te komen, hoop ik mijn doel te bereiken.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

21 maart 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België