070 Den Haag Vrije tijd - Vrijdagavond 9 maart vindt de eerste City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee plaats, dat onderdeel uitmaakt van ‘Feest aan Zee’.

De gemeente Den Haag liet tijdens een bijeenkomst weten dat er in 2018 het hele jaar door feestelijke evenementen plaatsvinden om het 200-jarig bestaan van Den Haag als badplaats te vieren.

City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee

Een sportief onderdeel van het ‘Feest aan Zee’ programma is de City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee. De organisatie van de populaire NN CPC Loop Den Haag organiseert op vrijdagavond 9 maart 2018 de eerste editie van deze bijzondere wandeltocht. Een avondwandeling van 10 km door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

De wandeltocht

De wandeling start om 19.00 uur op het Malieveld en leidt deelnemers naar Scheveningen. Op diverse punten langs de route dragen muziek, licht en entertainment bij aan de bijzondere belevenis van de tocht. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs ook een lichtgadget, verzorging onderweg en een mooi aandenken bij de finish.

De route van de City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee eindigt bij de Ringen aan Zee; een zandsculptuur van 400 meter doorsnede, ontworpen door architect Bruno Doedens. De 20 ringen vormen samen een ode aan 200 jaar Badplaats Den Haag – Scheveningen. In een muzikale ambiance vindt het einde van de City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee middenin de sculptuur plaats. De ultieme kans om de Ringen aan Zee in een unieke setting mee te maken.

Inschrijving

De City Pier Night Walk Powered by Feest aan Zee vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor de City Pier Night Walk kan vanaf 8 jaar.
De inschrijving is geopend. Voor meer informatie: www.citypiernightwalk.nl.

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

30 mei 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie