Bewoners gezocht die samen willen verbouwen

070 Den Haag - Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Het dak te vernieuwen, nieuwe kozijnen of zonnepanelen te plaatsen. Als u dit samen met uw buren doet, kunt u veel kosten besparen. En u hoeft niet alles alleen te doen.

Geen idee waar u moet beginnen of hoe u het aan moet pakken? De gemeente kan u helpen met:

Procesondersteuning: Samen met u betrekt en enthousiasmeert de gemeente uw buren, komen we tot een passend maatregelenpakket en organiseren en beoordelen we offertes. Ook eventuele knelpunten lossen we samen op.

Energieadvies: Een gratis energieadvies laat zien wat mogelijke maatregelen en effecten zijn op uw woning én portemonnee. 

Subsidieregelingen: De gemeente Den Haag heeft diverse subsidieregelingen die een deel van de kosten kunnen dekken, zodat u goedkoper uit bent.

Heeft u een idee voor het verbeteren of verduurzamen van uw woning? En wilt u dit samen met uw buren doen? Neem dan contact met ons op via 14 070. Samen komen we van idee tot uitvoering.

Waarom doet de gemeente dit?

Goed onderhouden woningen zijn belangrijk voor Den Haag. Zo blijft onze stad er aantrekkelijk uit zien en kunnen bewoners er prettig wonen en leven. Daarnaast wil de gemeente in 2040 een klimaatneutrale stad zijn. Door uw woning goed te onderhouden en energiezuiniger te maken kunt u hier een bijdrage aan leveren, zowel voor de stad als voor u zelf.

 

070 Den Haag Economie & Duurzaamheid - Hoera, we mogen weer met 100 mensen bij elkaar komen. Oké, nú nog niet maar wel vanaf 1 juli, de dag waarop dit vanuit de Rijksoverheid weer is toegestaan,

Lees meer...

070 Den Haag Economie - Parkeerruimte is ook in de Hofstad een schaars goed. De straten van Laak, het Zeeheldenkwartier en het centrum staan vol met auto’s. Toch bezit lang niet elke Hagenaar of Hagenees over eigen vervoer.

Lees meer...

Naast oversluitingen ook een sterke stijging hypotheekaanvragen voor nieuwe woning
070 Den Haag Economie -  Sinds het begin van de coronacrisis is het aantal hypotheekaanvragen tegen de verwachtingen in sterk gestegen.

Lees meer...

Stadsdeel Scheveningen stelt wijkbudget beschikbaar voor aanpak van de wijk

Lees meer...

070 Scheveningen Maatschappij & Sport – Vanuit de Oude Kerk in Scheveningen wordt op  zaterdagavond 30 mei a.s om 21.00 uur een livestreamconcert gehouden als eerbetoon aan de 5 bijzonder ervaren maar desalniettemin toch overleden surfers Joost, Sander, Matthijs, Pim en Max, vijf sportieve mannen met lifeguard-skills met een enorme passie voor de zee en het strand en die omkwamen in de zee waar ze juist zo veel hielden. De avond staat in het teken van ‘De Zee’.

Lees meer...

070 Den Haag Politiek & Maatschappij - Haagse automobilisten die elektrisch rijden, hebben te maken met relatief gunstige omstandigheden binnen de gemeente. Inwoners die met hun elektrische auto aangewezen zijn op publieke laadpunten, hebben relatief veel opties en mogen rekenen om een laadpaal dichtbij huis.

Lees meer...

070 Den Haag Cultuur & Uitgaan - De zo lang gemiste piratenzender Hofstad radio heeft nieuw leven ingeblazen gekregen en is weer volop in de lucht.

Lees meer...

Hofstad Radio, het station dat de Randstad node heeft gemist

Lees meer...

070 Kunst & Cultuur - De meesten van ons vieren deze zomer waarschijnlijk vakantie in eigen land. Een bezoek aan Omniversum mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Want in juli en augustus neemt Omniversum je desondanks mee naar verre en exotische oorden.

Lees meer...

Haarvisie biedt videohulp bij haarproblemen…
070 Rijswijk Lifestyle en Gezondheid - Zolang kappers gesloten zijn biedt de Zuid-Hollandse kapsalon Haarvisie (Rijswijk) biedt vanaf vandaag videohulp op afstand bij haarproblemen. Dit doen zij met een uitgebreid video-aanbod met tips, trics en adviezen voor het haar.

Lees meer...

Video-triage biedt patiënten direct juiste spoedhulp nu veel reguliere tandartspraktijken dicht zijn
070 Den Haag Lifestyle & Gezondheid - Tandheelkundige spoedhulpkliniek Dental365 in Den Haag start vanaf vandaag met een online tandheelkundig consult met een tandarts waarin via een online live video wordt bepaald of de patiënt direct spoedeisende hulp nodig heeft.

Lees meer...

070 Rijswijk Sport - Roos Bertsch (2 jaar) en Ismael El Kaddouri (2 jaar) uit Rijswijk zijn de eerste Zuid-Hollandse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden.

Lees meer...

Budgetenergie

Nieuws uit 070

Zorgdirect
Bereken je premie | ZorgDirect