Na twee succesvolle edities keert de NN Den Haag Urban Trail op zondag 24 juni terug met een vernieuwd parcours. De eerste twee locaties zijn direct verrassend en zullen bestaan uit Pathé Spuimarkt en Sociëteit de Vereeniging. Zoals bij elke Urban Trail lopen deelnemers langs, over en zelf dóór culturele en historische gebouwen in de stad.

Vorig jaar trok het populaire evenement meer dan 4.000 deelnemers. Dit jaar is de limiet gesteld op 5.000 deelnemers.

De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van loopervaringen. Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. De eerste spraakmakende locaties zijn Pathé Spuimarkt en Sociëteit de Vereeniging. Pathé Spuimarkt is de nummer drie bioscoop van Nederland met ruim 1.200.000 bezoekers per jaar. Tijdens de Urban Trail loop je door de foyer maar ook door een filmzaal voor het grote doek langs terwijl de bioscoop gewoon open is voor filmliefhebbers. Let op, je moet wel een paar trappen op en af want de bioscoop bestaat uit maar liefst tien verdiepingen waarvan er een aantal toegankelijk zijn voor bezoekers. Bij Sociëteit de Vereeniging treffen de lopers een koninklijke ervaring in het centrum van de Hofstad.

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België 

Nu ook parcours van 5 km

Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze voor de 5 km of de 10 km gaan.

Inschrijven

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Den Haag op een andere manier wil leren kennen, is de NN Den Haag Urban Trail op zondag 24 juni wederom een absolute must. Het evenement trekt nu al veel belangstelling. Er wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan via de website op www.denhaagurbantrail.nl.

Doorslaand succes Urban Trail Series Nederland

Inmiddels wordt de Urban Trail Series in twaalf Nederlandse steden georganiseerd. Over heel 2018 zullen naar verwachting ruim 30.000 deelnemers meedoen aan een Urban Trail.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

16 juni 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Balanceyourlife.nu

D Reizen

Center Parcs

Drogisterij

Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Advertentie