070 Den Haag Uitgaan - Op 24 december organiseert C3 Den Haag een bijzondere kerstavond in het Diligentia. Beleef het kerstgevoel tijdens een sfeervolle dienst met muziek, film, een inspirerende kerstboodschap en een drankje achteraf.

De avond begint om 20:00, kaarten zijn gratis te reserveren via www.c3denhaag.nl/kerstavond.
C3 Den Haag is een moderne kerk die sinds twee jaar actief is in Den Haag.

“Wij zijn er enorm blij mee dat wij dit jaar deze gratis toegankelijke dienst in zo’n sfeervolle locatie als het Diligentia kunnen organiseren,” zegt Lucas de Vreugd, pastor en oprichter van C3 Den Haag. “Vanaf februari wordt dit onze locatie voor de wekelijkse zondagochtenddiensten van C3 Den Haag. Kerstavond is een mooie aftrap”. 

De diensten van C3 Den Haag kenmerken zich door een begrijpelijke boodschap voor kerkelijk en niet-kerkelijk publiek, vaak met een gezonde dosis humor.

De avond begint op 20:00 en duurt tot 21:30 . Het Diligentia Theater is gelegen op het Lange Voorhout 5, gemakkelijk bereikbaar met tram 1, bus 22 en bus 24. Rondom het Diligentia theater is het in de avond betaald parkeren. Meer informatie is te vinden op www.c3denhaag.nl

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met:
Lucas de Vreugd
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
C3 Den Haag

Over C3 Den Haag
C3 Den Haag is in het voorjaar van 2013 opgericht door Lucas en Nicola de Vreugd. Lucas en Nicola, beiden begin dertig, hebben de afgelopen jaren actief meegewerkt aan de opbouw van C3 kerken in Amsterdam en Arnhem en zagen dat zowel een jong als volwassen publiek zich thuis voelt bij de beweging.

C3 Church (Christian City Church) Global werd in 1980 opgericht door Phil en Chris Pringle in Sydney, Australië. C3 Church is een eigentijdse, moderne kerk die een boodschap uitdraagt van geloof, hoop en liefde. Momenteel kent C3 Church meer dan 300 kerken wereldwijd, met een gemiddeld aantal van meer dan 220 leden per kerk. 

Locatie tot eind januari
Zondagochtend 10:30 -12:00 uur
Trompstraat 342
2518 BT, Den Haag
Kijk voor meer informatie op: www.c3denhaag.nl

Bepaalde rechten voorbehouden PIXABAY

070 Den Haag Duurzaamheid - Onze stad hoort bij de wereldtop inzake klimaat, dat blijkt uit een rapport van de non-profit CDP. Daar wordt de hofstad bij de ‘A List Cities’ geplaatst. Iets waar we best trots op mogen zijn, want van de 600 deelnemende steden halen slechts 7 procent de A-score.

Lees meer...

070 Den Haag Economie - Brouwerij De Prael heeft dit jaar de titel ‘Haagse Werkgever van het Jaar’ in de wacht gesleept. De prijs is een initiatief van GroenLinks Den Haag en werd jaarlijks uitgereikt op 1 mei, de Dag van de Arbeid en werd dit jaar voor de 4e keer uitgereikt. De Prael biedt werkgelegenheid voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, iets waar GroenLinks de brouwerij voor prijst.

Lees meer...

070 Wassenaar Economie - De gemeenteraad van Wassenaar heeft op dinsdag 26 maart na lang wikken en wegen in grote meerderheid ingestemd met de ‘Bestuurlijke afspraken Unmanned Valley Valkenburg’ (BA) en de bijbehorende toelichting.

Lees meer...

Stadsdeel Scheveningen roept Statenkwartier op tot indienen van initiatieven

Lees meer...

070Den Haag Politiek/Maatschappij - Dinsdag 17 september vindt in de Koninklijke Schouwburg de vijfde editie van de Kindertroonrede plaats. The Residents Stadsorkest, dat bestaat uit Haagse scholieren, verzorgt de muzikale begeleiding. U bent hierbij van harte welkom, de toegang tot de Kindertroonrede is gratis.

Lees meer...

070magazine.nl Politiek/Maatschappij - Vrijdag 13 september aanstaande, aan de vooravond van Prinsjesdag, is het Kleine Prinsjesdag. Dan draagt de 14-jarige Koning van de Jeugd, Yusuf Khalid, zijn troonrede voor in de Haagse Ridderzaal. In zijn troonrede vraagt hij aandacht voor de duizenden jongeren in Nederland die rondlopen met depressieve klachten. Op die dag gaan ook scholierenteams met Tweede Kamerleden in debat over allerlei kinderrechtenthema’s. Hieruit zal één debatteam de felbegeerde beker winnen. 

Lees meer...

070Den Haag Cultuur - Op zaterdag 21 en zondag 22 september vindt Tina Festival plaats op Attractiepark Duinrell. Tijdens het leukste meidenfeest van het jaar worden voor de tweede keer de Tina Awards uitgereikt. Op zowel de zaterdag als de zondag worden in een spectaculaire show van een half uur drie awards uitgereikt.

Lees meer...

070DenHaag – Cultuur - Fabian is cabaretier en autist. Beide doet hij zelfstandig. Het programma VLAFEEST gaat over hoe hij met dat laatste steeds beter heeft leren leven. “Het theater is een goede plek om het daar over te hebben. Als mensen op straat met me praten denken ze: wat een mafkees. Sta ik op een podium denken ze: dit is echt theater! Dat voelt veilig en daar kan ik mee spelen.”

Lees meer...

070DenHaag Cultuur - Oh Oh Den Haag, de Swan Market komt er weer aan! We strijken weer neer in hartje Den Haag, op Het Plein. Op steenworp afstand van centraal station. Dit authentieke stukje stad bruist van de gezelligheid en op zondag 15 september is het onze Swanlocatie! Wij hebben er zin in!

Lees meer...

070DenHaag Lifestyle - Vanaf september a.s. opent de praktijk voor Life & Health Coaching Terry.nu haar deuren in Den Haag. De praktijk biedt persoonlijke begeleiding, voedings- en afslankadvies, en orthomoleculaire therapie.

Lees meer...

Ludieke actie bij Segbroek College Den Haag

Lees meer...

070Den Haag Sport/lifestyle - Zaterdag 14 december vindt de derde editie van de Scheveningen Light Walk plaats. Het leukste wandelevenement in de donkere en gezellige wintermaand. Duizenden sportieve wandelaars trekken de wandelschoenen aan en wandelen 5,5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km of 18,5 km door een magisch verlicht Scheveningen. De organisatie verwacht dit jaar zo'n 12.500 deelnemers.

Lees meer...