070 Den Haag evenement -  Opnieuw wordt Scheveningen de finishplaats van een groot internationaal maritiem event.  Diverse grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni 2019 naar de badplaats in Scheveningen. Hier is immers de finish van de Liberty Tall Ships Regatta. Wil je een goed uitzicht op de binnenkomst van de schepen, dan zit je helemaal goed op het terras van het Zeemanshuis Scheveningen op de Visafslag, een hartstikke gezellig café met fraai uitzicht op de haven. 

Tien tot vijftien klassieke windjammers en zo’n twintig grote zeilschepen uit alle windstreken van de wereld komen in juni weer naar Scheveningen. Je komt ze in het gewone leven zelden tegen en zijn vrijwel alleen te zien bij grote evenementen als de Sail in Amsterdam, maar in 2019 dus ook, en wel voor het eerst, in Scheveningen c.q. Den Haag. Wat een kans dus!

Er wordt uiteraard van alles georganiseerd. Ongetwijfeld worden er rond de finish de nodige feesten, hospitality arrangementen voor het bedrijfsleven, rondvaarten voor de gewone mens en vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard kunnen de schepen bezocht worden, maar er zijn ook mogelijkheden om met de schepen mee te zeilen. Het hele jaar doen de schepen mee aan allerlei internationale regatta’s en races. Iedereen, jong of oud, kan met de schepen meevaren en wellicht mag je zelf ook nog aan het roer staan. Wil je meer weten? Ga dan naar www.SailOpSch.nl en laat je informeren. Als je onder het genot van een hapje of een drankje alles van dichtbij wilt zien, neem dan lekker plaats op het terras van het Zeemanshuis en het zal je aan niets ontbreken.

Jos de Jong

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

16 juni 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie