070 Scheveningen Maatschappij & Sport – Vanuit de Oude Kerk in Scheveningen wordt op  zaterdagavond 30 mei a.s om 21.00 uur een livestreamconcert gehouden als eerbetoon aan de 5 bijzonder ervaren maar desalniettemin toch overleden surfers Joost, Sander, Matthijs, Pim en Max, vijf sportieve mannen met lifeguard-skills met een enorme passie voor de zee en het strand en die omkwamen in de zee waar ze juist zo veel hielden. De avond staat in het teken van ‘De Zee’.

Iedereen in Scheveningen, maar ook ver daarbuiten, rouwt om dit grote verlies, de verslagenheid is groot. Zo’n tragisch ongeluk kan de beste en meest bekwame surfers overkomen en dat is nu dus ook gebeurd. Het livestreamconcert is een prachtige hommage aan deze dappere mannen.  

 


Aan het livestreamconcert werken mee
Orgel: Martin Mans
Panfluit: Carina Bossenbroek
Zang: 3 leden van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem”.
U zult ze vast wel kennen van de traditionele Passie-en Paasconcerten o.l.v. Martin Mans die dit jaar helaas niet door konden gaan. Het wordt ongetwijfeld een mooie en indrukwekkende avond die eveneens te volgen is op te worden die u live kunt volgen op YouTube Martin Mans
https://www.youtube.com/channel/UCwhese7xgQeTUF57jeNSDCw

De organisatie verwacht dat honderden mensen zullen kijken naar het concert. Het kan dus wel eens gebeuren dat u er moeilijk doorheen komt. Maar, niet getreurd, u kunt het concert altijd terugkijken via dezelfde kanalen.


Meer informatie
Website Oude Kerk
https://www.oudekerkscheveningen.nl/kerkomroep/

 

Kerkomroep Oude Kerk
https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11270

 

Omroep West maakte ook een fraai eerbetoon aan de jonge mannen die zó hielden van de zee: https://www.omroepwest.nl/media/player/31872

 


Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

24 mei 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Greenchoice

Mediamarkt

Advertentie