070 Den Haag Maatschappij/Economie - Om de lokale ondernemers te steunen, komen de ‘Haagse Schatten’ met een bijzonder initiatief: survival pakketten voor ondernemers!

De eigenaren van ‘Haagse schatten’, het lokale platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met meer dan 50 unieke lokale ondernemers, willen alles in het werk stellen om de lokale ondernemers door deze moeilijke coronatijd te loodsen. Samen met een groot aantal aangesloten ondernemers, hebben deze Haagse schatten survival pakketten samengesteld die met ingang van zaterdag 28 maart a.s. online kunnen worden besteld op shop.haagseschatten.nl.  

Wat zijn dat, die Haagse schatten survival pakketten
Er zijn drie verschillende pakketten samengesteld die enkel bestaan uit lokale producten van stuk voor stuk bijzondere Haagse ondernemers waaronder ‘Het grote survival pakket’, ‘Het stoere mannen pakket’ en ‘Het women only pakket’, allen survival pakketten waarmee je niet alleen jezelf, maar ook de lokale ondernemers door deze crisis helpt. 
Barbara van Rest, mede-eigenaar Haagse schatten: ”Vrijwel alle ondernemers van ons platform hebben hun onderneming tijdelijk moeten sluiten en lopen hierdoor ontzettend veel inkomsten mis terwijl de kosten veelal doorlopen. Met dit initiatief steken wij hen een hart onder de riem en zorgen we ervoor dat ze ook de komende periode inkomsten hebben”.  

Steun de lokale ondernemers
Met de aankoop van een Haags schatten-pakket steun je de betrokken ondernemers rechtstreeks èn maak je het thuisblijven direct een beetje aangenamer. Het volledige bedrag van het pakket gaat naar de ondernemers. Hiermee hopen de eigenaren van het platform de ondernemers een steuntje in de rug te geven om de komende lastige periode door te komen.

Verkoop pakketten
Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze uitgifte strikt nageleefd. 

Meer informatie
De pakketten kunnen met ingang van zaterdag 28 maart a.s. online worden besteld op shop.haagseschatten.nl;
In Den Haag worden de pakketten gratis thuis bezorgd;
De pakketten kunnen op zaterdag ook opgehaald worden in de New Farm, Televisiestraat 2, bij Roast Factory;
Website: www.haagseschatten.nl;
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Schatteninactie
Dit initiatief is tot stand gekomen door de oproep die eigenaren Barbara van Rest en Marlies van der Kolk vorige week deden aan de ruim 50 ondernemers die onderdeel uitmaken van hun platform. Onder de noemer #schatteninactie deden zij een oproep aan alle ondernemers om te laten weten waarmee ze hen, juist nu, kunnen helpen.
Samen met de Haagse schatten EIBER Bier en Roast Factory is het idee voor de survival pakketten tot stand gekomen.  

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

22 oktober 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Greenchoice

Mediamarkt

Advertentie