Activiteiten jongeren Den Haag

070DenHaag Maatschappij - Het (Y)our Rights festival 2019 met diverse gave workshops en activiteiten vindt in de maand november plaats in Den Haag en is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en de 18 jaar.
 
Jongeren die hun mening mogen geven. Dat zeggen politici, beleidsmakers, eigenlijk alle volwassenen, altijd graag. Maar hoe je dat eigenlijk doet, vertelt niemand. Daarom organiseert UNICEF de hele maand november zeer bijzondere workshops en activiteiten tijdens het (Y)our Rights Festival.
Het festival begint in Den Haag op 2 november met de workshop ‘Geef je eigen mening’, speciaal voor jongeren (met pizza, muziek en tips&tricks).
Op 10 november gaat Undercover-acteur Frank Lammers met een groep jongeren aan de slag om een toneelstuk te maken over ‘Het geven van je eigen mening’.  
Op 20 november zijn jongeren én volwassenen welkom bij het (Y)our Rights Festival in Leiden. Daar zijn workshops zang, dans, motiveren, vooroordelen, lichaamstaal, sociale innovatie, persoonlijke ontwikkeling, het brein, en het toneelstuk van Frank Lammers wordt uitgevoerd. Er zijn discussies over onderwerpen als armoede & jeugdhulp.)
 
Meer informatie
Data: 2, 10 en 20 november a.s.;
Locatie: UNICEF Nederland, Bezuidenhoutse weg 74;
Meer weten? Raadpleeg dan www.unicef.nl/festival2019. Deelname aan alle activiteiten is gratis en reiskosten worden vergoed. Wat wil je nog meer! Aanmelden is wel verplicht!
 

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

07 juli 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Greenchoice

Mediamarkt

Advertentie