070 Den Haag Politiek - Snel nog volledig AVG-proof! Schrijf nu in voor: “De nieuwe AVG, wat moet ik ermee” op 24 mei. Dè AVG-dokter helpt u in zo’n twee uur stap voor stap door de wettelijke maatregel en de gevolgen voor iedere bedrijfsvoering: groot of klein, met alle aspecten, praktische handvatten en direct toepasbaar.

De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is een integrale Europese regeling die vrijdag 25 mei 2018 ingaat en voor alle bedrijven geldt. De AVG moet zorgen voor een zorgvuldiger behandeling van klantgegevens bij bedrijven.

Paniek onder kleine ondernemers over AVG

Op welk forum of in welke groep je ook kijkt: ZZP-ers en kleine ondernemers zitten met de handen in het haar. Zij voelen 25 mei naderen maar weten niet goed wat te doen. De paniek zit diep, want er wordt geschermd met hoge boetes. Dat klopt ook, dus het is echt noodzakelijk de AVG te integreren in de bedrijfsuitoefening.

 Drogisterij.net De Online Drogist van Nederland en België

Er is hulp

Het volledig invoeren van de AVG is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk. Want een modern bedrijf gebruikt bijvoorbeeld een email service van een extern bedrijf. En voldoet deze dan ook aan de AVG? En hoe om te gaan met de gegevens die je al hebt en foto’s van mensen die je gebruikt? 
Voor ondernemers in de regio Haaglanden is er op donderdagmiddag een gratis bijeenkomst van de AVG dokter (alleen een bijdrage van € 6,- voor de faciliteiten), waar in ruim 2 uur alle aspecten aan de orde komen.

Lokatie

Ypenburg
Laan van Waalhaven 287
2497 GL Den Haag

 

Klik hier om je aan te melden.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

13 augustus 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Greenchoice

Mediamarkt

Advertentie