070 Den Haag Duurzaamheid - De projecten Wijkpark Cromvliet Den Haag en Groenbuurt Leiden hebben de Steenbreektrofee 2022 gewonnen. Beide projecten scoorden hoge ogen als het gaat om het verbeteren van de biodiversiteit en de sociale cohesie in de wijk. De jury was onder de indruk van de unieke aanpak van de professionals in Den Haag, ‘zo moet het’.

Lees meer...

070 Den Haag Economie & Duurzaamheid - One Planet, het kenniscentrum voor duurzaamheid van Museon-Omniversum in Den Haag, is vanmiddag officieel geopend door minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten. Met interactieve tentoonstellingen geeft het nieuwe landelijke impactcenter praktische oplossingen voor wereldproblemen, met als uitgangspunt de zeventien Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Lees meer...

Hoe de pandemie leidt tot innovatieve oplossingen - 070 Den Haag Onderwijs - Gerda Wessels (coördinator Planning) en Herma Roos (cultuurcoach) nemen je mee in een jaar lockdown en coronamaatregelen. De gevolgen hebben er in de Haagse kunst- en cultuursector en het onderwijs flink ingehakt. De pandemie zorgt voor zwaar weer bij makers en aanbieders van cultuuraanbod voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs. Voorstellingen zijn afgelast en uitgesteld.

Lees meer...

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner

Coolblue

One.com

Advertentie