070 Den Haag Economie - Op 14 juni werpt Like2Share een blik in de toekomst met het congres over Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs. Het event vindt plaats bij COMM - Museum voor Communicatie in Den Haag.

Technologie biedt het onderwijs veel kansen voor de toekomst maar zorgt tegelijkertijd voor de nodige vraagtekens. Werkt techniek altijd in het voordeel van de student en kan een robot de taak van een docent overnemen?
Robotica en Kunstmatige Intelligentie ontwikkelen zich razendsnel. Ook in het onderwijs zullen ze in toenemende mate impact hebben. Welke banen zijn future-proof? Wat voor effect heeft technologie op onderwijs en hoe kunnen we ons systeem daarop inrichten? Like2Share, bekend van meerdere onderwijsevents, organiseert een congres dat antwoord geeft op dergelijke vragen.

Interactief event toegespitst op onderwijstype

Het congres is bedoeld voor de gehele onderwijskolom, van PO tot WO, waarbij is gezorgd voor een gesegmenteerd programma-aanbod zodat er voor elk onderwijstype relevante onderwerpen en invalshoeken aan bod komen. Daarnaast zijn er sprekers van formaat zoals Dennis Reidsma (Universiteit Twente) en Tom van Raaij (Algemeen directeur Eurofysica).
Het event heeft een interactieve insteek waarbij bezoekers kunnen ervaren hoe het is om te werken met robots en chatbots en zijn er Artificial Intelligence experts aanwezig waarmee ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

 

Meer informatie

Werkt u in het onderwijs en wilt u meer weten over hoe Robotica en AI het onderwijs gaan veranderen? Kom dan 14 juni naar COMM - Museum voor Communicatie in Den Haag voor het Congres over Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs.

Datum: 14 juni 2018
Opening event: 9.00 uur
Adres: COMM, Zeestraat 82, 2518 AD, Den Haag
Website: www.comm.nl/robotica-en-kunstmatige-intelligentie-onderwijs

Kosten voor deelname aan dit congres zijn afhankelijk van het onderwijstype. Dit congres is bedoeld voor medewerkers van onderwijsinstellingen, maar vertegenwoordigers van niet-onderwijsinstellingen kunnen zich ook aanmelden.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

23 februari 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Advertentie

Coolblue

One.com