070 Den Haag Uitgaan - De meest succesvolle rockzangeres van Nederland zal deze zomer een groots concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert vindt plaats op vrijdag 8september.

Op het Scheveningse strand kunnen bezoekers van Live on the Beach met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van Anouk.

Het is voor het eerst dat Anouk zo’n groot concert op het Scheveningse strand geeft. Na Di-rect, Golden Earring en Marco Borsato zal dit jaar Anouk optreden tijdens de vierde editie van het jaarlijkse strandconcert Live on the Beach. Een evenement dat naast muziek ook uniek is door de ongedwongen sfeer en de fantastische locatie.

Anouk bracht sinds 1997 elf albums uit die allemaal veel succes kenden. Ze scoorde tientallen hits als, Nobody’s wife, Girl, Lost en Dominique en sleepte talloze awards  binnen.  De actieve zangeres bracht in 2016 maar liefst twee albums uit; Queen For A Day en Fake It Till We Die.

Anouk: “Ik ken inmiddels alle concertzalen en stadions van binnen en buiten, maar dit is voor mij wel een heel bijzondere plek. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.” 

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de bands Piñata en Friends of the Family.

De voorverkoop voor het concert van Anouk start donderdag 23 februari om 10:00 uur.

Live on the Beach 2017: Anouk, Piñata en Friends of the Family

Tickets & informatie

www.liveonthebeach.nl

Locatie:  Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag

Ticketprijs: € 35,00 (excl. Servicekosten)

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie