Foto: Sjoerd Sybesma (hotelmanager Hilton The Hague) ‘proost’ met Kim Schofaerts (voorzitter van MKB Den Haag). Fotograaf: Esther van der Wallen

070 Den Haag - Voorzitter MKB Den Haag krijgt eerste beker Starbucks koffie overhandigd. Hilton The Hague heeft vandaag, als eerste hotel in Den Haag, een koffiecorner geopend waar Starbucks-producten worden verkocht.

Hotelmanager Sjoerd Sybesma overhandigde de eerste beker Starbucks koffie aan Kim Schofaerts, voorzitter van MKB Den Haag. Ondernemers, voorbijgangers en hotelgasten kunnen vanaf heden aan de Zeestraat 35 terecht voor een vers bereid Starbucks drankje voor onderweg. Hilton The Hague serveert alle bekende Starbucks drankjes en is trots op deze samenwerking met Starbucks, die niet alleen zorgt voor de training van de baristas, maar tevens haar productexpertise inbrengt.

Voor meer informatie: www.thehague.hilton.com

Sjoerd Sybesma, Hotelmanager Hilton The Hague: “Wij zijn erg trots dat Hilton The Hague het eerste hotel in Den Haag is met een Starbucks koffiecorner. Hiermee bieden wij niet alleen onze hotelgasten, maar tevens de ondernemers in de omgeving de mogelijkheid om even bij ons hotel binnen te komen, om een heerlijke beker Starbucks koffie voor onderweg mee te nemen. Het MKB in Den Haag is immers de motor van onze economie en die voorzien wij graag van een heerlijk Starbucks drankje!”

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie