070 Den Haag Uitgaan - Op 24 december organiseert C3 Den Haag een bijzondere kerstavond in het Diligentia. Beleef het kerstgevoel tijdens een sfeervolle dienst met muziek, film, een inspirerende kerstboodschap en een drankje achteraf.

De avond begint om 20:00, kaarten zijn gratis te reserveren via www.c3denhaag.nl/kerstavond.
C3 Den Haag is een moderne kerk die sinds twee jaar actief is in Den Haag.

“Wij zijn er enorm blij mee dat wij dit jaar deze gratis toegankelijke dienst in zo’n sfeervolle locatie als het Diligentia kunnen organiseren,” zegt Lucas de Vreugd, pastor en oprichter van C3 Den Haag. “Vanaf februari wordt dit onze locatie voor de wekelijkse zondagochtenddiensten van C3 Den Haag. Kerstavond is een mooie aftrap”. 

De diensten van C3 Den Haag kenmerken zich door een begrijpelijke boodschap voor kerkelijk en niet-kerkelijk publiek, vaak met een gezonde dosis humor.

De avond begint op 20:00 en duurt tot 21:30 . Het Diligentia Theater is gelegen op het Lange Voorhout 5, gemakkelijk bereikbaar met tram 1, bus 22 en bus 24. Rondom het Diligentia theater is het in de avond betaald parkeren. Meer informatie is te vinden op www.c3denhaag.nl

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met:
Lucas de Vreugd
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
C3 Den Haag

Over C3 Den Haag
C3 Den Haag is in het voorjaar van 2013 opgericht door Lucas en Nicola de Vreugd. Lucas en Nicola, beiden begin dertig, hebben de afgelopen jaren actief meegewerkt aan de opbouw van C3 kerken in Amsterdam en Arnhem en zagen dat zowel een jong als volwassen publiek zich thuis voelt bij de beweging.

C3 Church (Christian City Church) Global werd in 1980 opgericht door Phil en Chris Pringle in Sydney, Australië. C3 Church is een eigentijdse, moderne kerk die een boodschap uitdraagt van geloof, hoop en liefde. Momenteel kent C3 Church meer dan 300 kerken wereldwijd, met een gemiddeld aantal van meer dan 220 leden per kerk. 

Locatie tot eind januari
Zondagochtend 10:30 -12:00 uur
Trompstraat 342
2518 BT, Den Haag
Kijk voor meer informatie op: www.c3denhaag.nl

Cultuur & Uitgaan

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner

D Reizen

Center Parcs

Advertentie