‘Wij zijn net zo vrij als Tarzan in de jungle’

070 Den Haag - Nienke Kollias (drum en second vocals) en Suzanne Jalink (gitaar en lead vocals) vormen samen het bandje Tarzan’s My Daddy. Ze gaan los op duistere, vieze rock.

Nienke: We horen vaak verbaasde reacties na een optreden zoals ‘Dit klinkt als een heel vette band, maar jullie zijn maar met z’n tweeën!’ Onze eerste single Caged gaat over mensen die zich opgesloten voelen in het dagelijks leven. Je gaat naar je werk, maar hebt geen keus. Je zit in een relatie, maar weet niet of je hier blij mee bent. Dat is niet onze realiteit hoor, want juist de muziek is onze uitlaatklep.

We hopen dat door hoe wij live spelen, mensen alles los kunnen laten. Nu zijn we hard aan het oefenen voor ons radio-optreden vrijdag bij 3FM. We hopen op meer bekendheid, en wie weet spelen we dan ooit op festivals als Lowlands, Sziget of Werchter. Tuurlijk heb ik daarvertrouwen in. Ik denk echt dat wij iets unieks hebben. Niet lieve of gelikte muziek, maar vieze rock: hard, donker en duister. De naam van onze band is toepasselijk: we zijn net zo vrij als Tarzan in de jungle, net zo sterk en stoer.

De single Caged is te beluisteren op www.tarzansmydaddy.com. Op 15 juni treedt het rockduo In Den Haag op in het F.A.S.T. Surfdorp.

 

--

 

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie