Restaurant Dekxels is vernieuwd en heropent!

070 Den Haag - Restaurant Dekxels aan de Denneweg in Den Haag opent op 4 juli na een volledige metamorfose de deuren van haar vernieuwde restaurant. Met deze metamorfose laat restaurant Dekxels zien met haar tijd mee te gaan en is het interieur aangepast aan de huidige tijd.

Restaurant Dekxels bestaat sinds 2001 en de eigenaren, Arco Lobik, Joost Maarschalkerweerd en Robert van de Graaff, tevens eigenaren van restaurant Oker in Den Haag, FG restaurant in Rotterdam (voorheen restaurant Ivy) en De Boterhal in Breda, vonden het tijd voor een opfrisbeurt.  Zo zijn alle lampen, stoelen en kleurstellingen veranderd zodat de zaak een meer stoere, industriële look heeft gekregen. Arco Lobik: “Na de laatste jaren veel energie te hebben gestopt in het opzetten van nieuwe restaurants, hebben we nu met veel plezier al deze ervaringen teruggebracht naar het restaurant waar we zijn begonnen.”

Om zoveel mogelijk mensen het ‘nieuwe’ Dekxels gevoel te laten ervaren, is er de komende maanden een zomeractie. Deze zomeractie bestaat uit vier gangen die de gasten zelf van de menukaart kunnen kiezen. De prijs voor dit 4-gangen menu is  26,50 euro. De actie gaat in op 4 juli en zal eindigen op 31 augustus.

Over restaurant Dekxels

Restaurant Dekxels heeft ruim 55 zitplaatsen en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig restaurant dat jaarlijks terug te vinden is in  vele gerenommeerde eetgidsen zoals Lekker, SpecialBite en Gault Millau. Op de menukaart staan gerechten die een samensmelting zijn van Westerse en Aziatische smaken.

Restaurant Dekxels

Denneweg 130
2514 CL Den Haag
www.dekxels.nl

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie