070 Den Haag Kunst & Cultuur – Hoe heerlijk, eindelijk weer een concert in coronatijd! Het Zuiderparktheater is op zondag 9 augustus a.s. het toneel van een aantal zomerse musicalconcerten.

Onder begeleiding van pianist Billy Maluw zingen de musicalacteurs Nienke Latten, Elindo Avastia, Esmée Dekker en David van den Tempel diverse klassiekers uit bekende musicals.

Musical grootheden
Esmée Dekker speelde de hoofdrol in de revival van ‘My Fair Lady’en was eveneens aanwezig in de musical van David Bowie ‘Lazarus’. Elindo Avastia zong en acteerde in de ABBA-musical ‘Mamma Mia’ en in ‘Kinky Boots’. Nienke Latten is bekend van de Disneymusical ‘Aladdin’ en van de Eftelingmusical ‘De Gelaarse kat’. David van den Tempel speelde in ‘De soldaat van Oranje’, ‘The full Monty’ en ‘De Grote Drie’ terwijl pianist Billy Maluw bekend is van onder andere ‘The voice of Holland’, allen grootse muzikale beroemdheden.

Het Musical Summer Concert wordt geproduceerd door de jongste theaterproducent van Nederland, de 19jarige Nathan Markuszower. De laatste maanden zijn de theaters vrijwel allemaal helemaal dicht geweest vanwege alle corona-ellende. Hoe gaaf is het dan ook dat het Openlucht Zuiderparktheater op 9 augustus toptalenten een prachtig podium biedt om te laten zien waar ze zo goed in zijn en wat ze het liefste doen: op het toneel staan en muziek maken.

Meer weten?
Ongetwijfeld wilt u meer weten van deze prachtige performances. Bekijk daarom de site www.zuiderparktheater.nl voor uitgebreide informatie.

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

22 oktober 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie