070 Den Haag Cultuur & Uitgaan – Koningsdag verloopt dit jaar héél anders dan andere jaren. Het coronavirus gooit overal roet in het eten. Vrijwel alle leuke activiteiten zijn uitgesteld, hoewel het er inmiddels op begint te lijken dat alles wordt gecancelled.

Wat ontzettend zonde allemaal. Om er toch nog iets van te maken die dag, zijn er natuurlijk mensen die iets lucratiefs proberen te bedenken; immers, Koningsdag mag je toch niet zo maar aan je voorbij laten gaan.

Zo ook Kringloop Holland die op 27 april, Koningsdag dus, tussen 10.00 en 17.00 uur  gratis ritjes met fietstaxi’s heeft gepland. Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Buurthuis Schroeder en Humanity Cab (Eritrea Fietst). Wil je er dus even uit op Koningsdag en  weer eens een klein beetje genieten van de buitenlucht, mocht je dat tot op heden maar xzeer beperkt hebben gedaan, maak dan gebruik van dit schitterende idee.
Opstapplaats is Westduinweg 196 in Scheveningen bij Kringloopwinkel/buurthuis Schroeder. Elk uur vertrekken er 3 fietstaxi’s waar de bewoners van Laag Lindoduin achterin kunnen zitten - geheel volgens coronamaatregelen zitten zij achter een scherm.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

17 april 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie