FIRMA MES speelt STEL

070 Den Haag - Op 17 oktober a.s. gaat de remake van STEL in premiere in Theater Dakota in Den Haag. Over tegengestelde wensen, praktische ongemakken en de onmogelijkheid van samen dromen. Graag nodigen wij je uit om de premiere bij te wonen. Uiteraard vinden wij het fijn als je in jouw magazine of op je website en social media aandacht kunt besteden aan deze herkenbare voorstelling over relaties en de liefde. STEL is nog t/m 1 februari 2014 in theaters door het hele land te zien.

Liefde is... grote verwachtingen, kleine irritaties en de zoektocht naar de perfecte bank. In STEL zien we twee koppels op hun eerste dag samen in een nieuw huis. In afwisselende scènes proberen vier mensen antwoord te vinden op de vraag: is samen beter dan alleen? Ieder stel probeert op zijn eigen manier de problemen in hun relatie op te lossen. Herkenbaar, grappig en confronterend.

Een eerdere versie van STEL speelde in 2012 op locatie in Den Haag. Nu wordt, met opnieuw bewerkte tekst, een geheel nieuwe voorstelling gemaakt. Vandaar dat STEL opnieuw in première gaat.

Volkskrant over STEL:

"ontegenzeggelijk vlot geschreven en gespeeld: een modern, well-made play over een stel herkenbare personages dat worstelt met het dagelijks leven"

 

De pers eerder over Firma MES:

“Hilarisch en unheimisch” **** Volkskrant over VOLG 

“Geestig, snel, navrant, provocerend” nrc.next over ROES

 

Spel: Daan van Dijsseldonk, Justus van Dillen, Roos Eijmers en Lindertje Mans Regie: Thomas Schoots Tekstbijdragen: Sytze Schalk en Esther Duysker I.s.m. Theater aan het Spui en het Nationale Toneel

Premiere 17 oktober Theater Dakota, Den Haag - daarna tournee t/m 1 februari 2014

Firma MES 

Firma MES is hét jonge theatergezelschap uit Den Haag. Met voorstellingen die dicht op de tijdgeest zitten en een breed publiek bereiken. Zo maakte het gezelschap onder andere de succesvoorstelling VOLG, gebaseerd op sms’jes uit een gevonden telefoon, en schreven Hanna Bervoets en Hannah van Wieringen in opdracht van Firma MES nieuwe toneelteksten. Dit theaterseizoen is de vernieuwde versie van STEL door het hele land te zien.

 

Meer info vind je op http://www.firmames.nl en in het persbericht in de bijlage van deze mail.

Graag hoor ik of je STEL mee kunt nemen in jouw medium en of je op 17 oktober naar de premiere in Theater Dakota in Den Haag komt.

 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie