Een andere manier van crowdfunding; de Betovering zoekt Ridders!

070 Den Haag - Voor culturele instellingen die een subsidie ontvangen wordt het steeds belangrijker hun draagvlak onder het publiek ook financieel aan te tonen. Dat geldt ook voor De Betovering, het internationale kunstfestival voor de jeugd dat voor de deur staat. Het festival heeft niet te kampen met een gebrek aan belangstelling en zou daarom haar entreeprijzen kunnen gaan verhogen. De organisatie kiest er bewust voor om dat niet te doen, om daarmee het programma voor alle kinderen en hun ouders toegankelijk te houden. In plaats daarvan gaat De Betovering nu ook het crowdfundingspad op. Op een betoverende manier!

De Betovering zoekt Ridders. Een Ridder in de geheime Orde van de Betovering doneert via de website of tijdens het festival één of meer Dukaten. De nobele Ridders worden op een geheime, ludieke manier tot ridder geslagen én helpen door hun mening en ideeën te geven aan de Ronde Tafel om de volgende editie nog betoverender te maken. Te vuur en te zwaard, voor álle kinderen.

Een dukaat kost, net als de meeste voorstellingen en workshops, 6 euro. Aanmelden als ridder kan via de website www.debetovering.nl/ridders of tijdens het festival in het festivalcentrum in Theater aan het Spui.
 

14e editie van Festival de Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd

De herfstvakantie in Den Haag is weer een feest voor álle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Kinderen en hun begeleiders dompelen zich met zo’n 20.000 anderen onder in de ruim driehonderd voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland. Een programmering waarin kwaliteit en toegankelijkheid samengaan.

Waarom Festival de Betovering

Het is belangrijk dat kinderen op avontuur gaan. Want om erachter te komen wat er bij ze past, moeten ze zoeken en veel verschillende dingen uitproberen. Een paar dagen Betovering is zo’n avontuur. Kunst nodigt ze uit om hun fantasie te gebruiken. Het laat ze zien dat dingen soms anders zijn dan ze lijken, een probleem vaker oplosbaar is dan verwacht en het laat ze merken dat iedereen anders is en dat je tóch samen iets kunt maken. Kinderen leren de wereld op hun eigen manier een beetje mooier te maken én de mooie dingen om hen heen beter te zien.
 

Kijk op www.debetovering.nl voor het complete programma en informatie over hoe te reserveren.
De meeste voorstellingen en workshops kosten €6,00 (50% korting voor Ooievaarspashouders).
 

Festival De Betovering

Voor: iedereen van 2 t/m 12 jaar

Waar: in 36 culturele instellingen in en rond Den Haag

Wanneer: vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober 2013 (herfstvakantie)

Programma/reserveren: zie www.debetovering.nl
 

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 september 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

D Reizen

Center Parcs

Advertentie