Adji Cissoko (foto Sian Richards)

070 Den Haag Uitgaan - Tijdens de kerstvakantie, van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 december, kun je in het Haagse Zuiderstrandtheater genieten van Alice in Winterwonderland. Een wervelend, fantasierijk sprookje van De Dutch Don’t Dance Division en het Residentie Orkest met geniale dans en heerlijke muziek in prachtige decors. Een betoverend feelgoodfeest voor jong en oud.

Na het ongekende succes in 2016 werken De Dutch Don’t Dance Division en het Residentie Orkest opnieuw samen aan dit bizarre sprookje naar het beroemde verhaal van Lewis Carroll op balletmuziek van Tsjaikovski, inventief bewerkt door Carl Davis. Thom Stuart, de artistiek leider van DDDDD, vertelt dit mysterieuze en meeslepende verhaal met even geniale als verrassende dansen. De prachtige decors zijn geïnspireerd op de wondere wereld van de befaamde graficus M.C. Escher. 52 musici en 85 dansers in maar liefst 260 fantasievolle kostuums maken van deze heerlijke kerstproductie een feest voor alle zintuigen.

<Ontdek het prachtige Portugal 

Adji Cissoko

De rol van de White Queen in Alice in Winterwonderland wordt vertolkt door de befaamde en beeldschone Adji Cissoko, topdanseres bij het Alonzo King Lines  Ballet in San Francisco. Thom Stuart: “Adji is de gedroomde danseres voor deze rol. Met haar imponerende 1.80 meter torent zij op spitsen hoog uit boven Alice, onze kleine Kenza Lee. Door haar bizar lange benen wordt dat effect nog eens extra versterkt. Adji is niet alleen een technisch perfecte danseres, maar heeft ook nog eens enorm veel plezier in het spelen van de bitchy White Queen, die door de schuld van Alice van het schaakbord wordt geveegd.”

Tickets voor Alice in Winterwonderland zijn te koop via de website van het Zuiderstrandtheater

Trailer 

-->

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

24 mei 2022

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Beheerders gezocht banner

D Reizen

Center Parcs

Advertentie