‘Een optreden in eigen huis bij maanlicht’op zaterdagavond 17 november 2018

070 Den Haag Uitgaan - Deelnemers wandelen onder het lichtvan de maan tussen huiskamers vangastvrije bewoners in Westland om devoorstellingen te bewonderen. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de optredens en het dichterbij brengen van cultuur, de mensen in de buurt beter te leren kennen.

De activiteit start in Wijkcentrum Vitis Welzijn 't Anker, Willem J. Baron van Gentplein 31, 2678 GC De Lier. Alle mensen zijn van harte welkom om deel te nemen. Wees er snel bij want vol is vol! De organisatie is in handen van de Cultuurverbinders. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, beleven en verbinden.

Bereken je premie - ZorgDirect

Het programma:

In wijkcentrum Vitis Welzijn 't Anker,Ontvangst met koffie en thee (18:45-19:15)

 

Huiskamer 1:  Henk Bogaard             Troubadour                 tom-vorden.nl/artiesthenkboogaard.html      

Huiskamer 2: Suzanne Sanders         Singer Songwriter       suzannesandersmusic.com

Huiskamer 3:  Pirates of theLamb     Folk Pop                     piratesofthelambs.nl/pirates

Huiskamer 4:  Tyra Wiertz                 Zangeres                     tyrawiertz.nl

Huiskamer 5:  Siju de Verhalenuil     Verhalenverteller        sijudeuil.nl

Huiskamer 6:  Daniel Sieczkowski    Accordeon                  danielsieczkowski.eu

 

PARTYcipatie in Wijkcentrum Vitis Welzijn 't Anker: Afsluitend met drankje en hapje

De avond begint om 18:45 uur en eindigt rond 23:30 uur.

LET OP: het is dit keer een stevige wandeling +/- 5 km tussen de huiskamers door 10-15 minuten lopen. De prijs is € 18,50 per persoon met heel wat voordelen! Zo is de prijs inclusief koffie/thee vooraf, de gidsen, de wandeling, drankje voor onderweg, de 6 optredens en hapjes en 2 drankjes na afloop.

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen en door  € 18,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders.

Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van deelname.

Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 06-22673856 of Frank van Veen, telefoonnummer: 06-15327768.

Bedrijvensponsors zijn van harte welkom met unieke verbinding aan het project! Ook kunt u ons sponsoren bij Tankstation Peut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk

Bepaalde rechten voorbehouden PIXABAY

070 Den Haag Duurzaamheid - Onze stad hoort bij de wereldtop inzake klimaat, dat blijkt uit een rapport van de non-profit CDP. Daar wordt de hofstad bij de ‘A List Cities’ geplaatst. Iets waar we best trots op mogen zijn, want van de 600 deelnemende steden halen slechts 7 procent de A-score.

Lees meer...

070 Den Haag Economie - Brouwerij De Prael heeft dit jaar de titel ‘Haagse Werkgever van het Jaar’ in de wacht gesleept. De prijs is een initiatief van GroenLinks Den Haag en werd jaarlijks uitgereikt op 1 mei, de Dag van de Arbeid en werd dit jaar voor de 4e keer uitgereikt. De Prael biedt werkgelegenheid voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, iets waar GroenLinks de brouwerij voor prijst.

Lees meer...

070 Wassenaar Economie - De gemeenteraad van Wassenaar heeft op dinsdag 26 maart na lang wikken en wegen in grote meerderheid ingestemd met de ‘Bestuurlijke afspraken Unmanned Valley Valkenburg’ (BA) en de bijbehorende toelichting.

Lees meer...

070 Den Haag Politiek – De chaos rondom de Brexit is bekend en zorgt voor veel verwarring. Ook studenten, zowel uit Nederland als uit de andere EU-landen, weten niet exact waar ze aan toe zijn. Vooralsnog is het onduidelijk of zij in de nabije toekomst nog wel kunnen studeren aan een Britse universiteit.

Lees meer...

Foto: Johan Nieuwenhuize

070 Scheveningen Maatschappij - Speciaal voor Theater na de Dam maakt Het Nationale Theater samen met Theater Dakota en het Zuiderparktheater een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog in het stadsdeel Escamp.

Lees meer...

070 Leidschendam-Voorburg Politiek - “Duurzaamheid, dat gaan we natuurlijk doen!”, aldus een gedreven wethouder Astrid van Eekelen. Het uitvoeringsprogramma duurzaamheid zet voor de komende jaren in op de doelgerichte lokale aanpak.

Lees meer...

070 Den Haag Cultuur - Van 18 tot en met 22 juni verandert het plein van Huize Zuidhoorn in een heus sprookjesachtig openluchttheater waar jong en oud hun hart kan ophalen en zich kan laten fêteren op een geweldig muziekspektakel. Het plein wordt decor en locatie voor een wervelend spektakel. 

Lees meer...

Een contrabasdag voor kids op zondag 31 maart

Lees meer...

Copyright AnnaER PIXABAY

Het kampeerseizoen staat weer voor de deur; straks trekt de Nederlander dus opnieuw met de caravan naar het zuiden. Maar zo ver hoeft het niet, het kan ook veel dichter bij. Waarom niet een keer op vakantie in eigen regio? We zijn immers een stadsmagazine, dus houden we de Hagenezen graag in eigen buurt. Eerder schreven we al over wintersporten in Den Haag, maar je kan hier het stadsgevoel ook echt inruilen voor een vakantiegevoel.

Lees meer...

070 Den Haag Gezondheid Sport - Op zaterdag 14 september springen ongetwijfeld vele Hagenaars en vele andere begunstigden de gracht in in Den Haag.

Lees meer...

De winnaar van vorig jaar, Arie van der Rassel, is dit jaar, vanwege zijn aanhoudend goede prestaties, opnieuw genomineerd. Foto: Richard Mulder.

Lees meer...

Foto: Khalid-Choukoud door Luka de Kruijf 2018

Lees meer...