070 Den Haag Uitgaan - ShoppingNight in de bruisende Haagse binnenstad is het grootste winkelevenement van Nederland. De twaalfde editie, vrijdag 29 juni, staat geheel in het teken van Feest aan Zee en heeft daarom als thema Fête de la Mer. Een heerlijk avondje uit vol acties en entertainment, van Paris plage tot petit four.

Martinique, Saint-Tropez of Bretagne

Vrijdag 29 juni kleurt Binnenstad Den Haag blauw, wit en rood en waan je je volledig in de sfeer van een Franse badplaats. Met dit jaar meer deelnemers dan ooit is de Haagse binnenstad tijdens ShoppingNight traditiegetrouw van 17.00 uur tot middernacht open om te winkelen en organiseren ondernemers binnen en buiten tal van leuke, gratis evenementen en activiteiten. Zo licht in de Passage een vijf meter hoge Eiffeltoren op, verandert de Boekhorststraat in tropisch Martinique, zorgt de XXXL Feest aan Zee-strandstoel in de Hoogstraat voor mooie fotomomenten en wordt de Grote Marktstraat omgetoverd tot Paris plage, waar je over een Franse markt kunt struinen en genieten van de bijzondere Bike Parade van Theater Tol. En bij nieuwkomer Denneweg, omgedoopt tot Saint-Tropez, kun je na een Frans aperitiefje – onder de bomen en op de stoep bij retro gekleurde lampjes – luisteren naar live chansons van Tess et les Moutons of van de Bakfiets DJ met bakelieten plaatjes.

Gastvrij en aantrekkelijke aanbiedingen

Alle deelnemende winkels zorgen voor een bijzonder gastvrije ontvangst. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst vijftig procent. Bij een aantal winkels geldt: hoe later op de avond, hoe hoger de kortingen. De ShoppingNight is echter niet alleen voor fashionistas, ook op het gebied van woonaccessoires en kunst en design is er voor ieder wat wils.

 

Plat du Jour

Start je ShoppingNight bij één van de restaurants die een speciale Plat du Jour voor 17,50 euro aanbieden. Van 18.00 tot 19.00 uur bieden diverse restaurants ook aantrekkelijk geprijsde dagschotels aan, inclusief drankje. Wacht niet te lang om te reserveren want vol is vol.

Blijf op de hoogte en win fantastische prijzen

In aanloop naar de ShoppingNight maken volgers kans op fraaie prijzen van Haagse ondernemers. Van een ‘Groot gek typisch Tiger pretpakket’ van Flying Tiger tot een ‘Shoeby fashion arrangement’ voor twee personen en van een 'Soap signature facial' ter waarde van tachtig euro van Soap Treatment Store tot een gratis overnachting tijdens ShoppingNight in Novotel in het Haagse centrum. Wil je niets missen, houd de website dan goed in de gaten voor alle prijzen, aanbiedingen, extra’s en het volledige programma.

Klik hier voor meer info. 

Cultuur & Uitgaan

Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner

D Reizen

Center Parcs

Advertentie